Ekspansionen skal ske gennem internettet
Industripuljen

Ekspansionen skal ske gennem internettet

Mange internet handler tilbyder i vore dage et hav af forskellige leveringsmetoder. En af dem der er mest anvendt er i dag levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Fragtformen er nemlig ualmindeligt let gængelig, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringstype.

Du kunne også vælge at få produkterne leveret til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt et hak dyrere, men til gengæld vældig fremkommelig. Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted.

Leveringstidspunktet kan være særdeles betydningsfuld om vi absolut skal bruge din pakke straks, og af den grund er det ret aktuelt at man besigtiger den anslåede leveringstid for den relevante vare.

Masser af internet varehuse garanterer 1 dags levering på en masse produkter, som imidlertid er betinget af at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte butikker på nettet yder levering uden beregning, men i mange tilfælde påkræves det at du aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde man udvælge den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde – uafhængig om du befinder sig ved Viborg, Nyborg eller Ribe – er at få kørt din ordre til et afhentningssted.

Adskillige internet shops lover dag-til-dag levering

Det er i dag rigtig ukompliceret for købere at vurdere prisniveauet hos flere internet shops på ungetilbud.dk og herved har flere netbutikker ikke kunne slippe for at nedsætte salgsværdien på mange af deres produkter – til piger og drenge, og endvidere også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange præstere levering uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt vise sig gavnligt at se nærmere på nogle forskellige butikker på nettet efter udsalg før du shopper, således at du er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.

Du bør trods alt være omhyggelig med, at når en butik afhænder en vare til salg for en pris der er urealistisk fremragende, så kunne det ofte være et symbol på en snydagtig e-shop. Køb med gængse betalingskort er dog omfattet af en regel, som værner os imod svindlende internet outlets.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afdrage betalingen af flere omgange.

Forinden nogen køber i en forhandler på nettet kan man til hver en tid gennemlæse dens forretningsvilkår, men det er oftest et omfattende arbejde.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det er et signal om at online shoppen efterkommer de danske regler, samt at webbutikken regelmæssigt revideres af jurister der har ekspertise inden for de gældende regler. Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af dit køb.

Tjek hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem

Trustpilot yder absolut pæne genveje til at finde ud af en stor gruppe nuværende kunders betragtninger og derved tilråder vi, at du iagttager online butikkens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer lige så vel flere nyttige muligheder for at få en idé om e-shoppens kundefokus. Her møder vi en række e-firmaer hvor du kan nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde kan bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et tæt samarbejde med et hold af webshops i form af at vi fremviser firmaernes tilbud, og tjener kommission om en af de besøgende på vores side laver en transaktion.