Hvad skal der ske med internet shopping?
Industripuljen

Hvad skal der ske med internet shopping?

En hel del e-firmaer udlover på nuværende tidspunkt mange forskellige leveringsmåder. En yndling er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen når der er tid til det. Løsningen er jo super enkel, og endda derudover den prisbilligste fragtmetode.

Du kunne også vælge at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen er i mange tilfælde en smule mere bekostelig, men også ret smart. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men det står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens arbejdslager.

Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld forudsat vi mangler dine nye produkter nu og her, så med det formål er det ganske på sin plads at man undersøger den forventede leveringsdato for det respektive produkt.

Størstedelen af online virksomheder lover 1 dags fragt på flere varenumre, men vær på vagt da det påkræver at ordren indsendes forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet før de lageransatte har fyraften.

Visse internet webshops yder fragt uden beregning, men tit er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum. Derudover kan du udse dig den mest betalelige fragtform, der gerne – ligegyldigt om man bor i Odense, Solrød Strand eller Lystrup – vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

Meget simpelt for alle og enhver at sammenligne priser

Det er i dag usædvanlig ligetil for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere internet virksomheder og til gengæld har en hel del webshops været tvunget til at stampe salgspriserne på mange af deres varer – til piger og drenge, men også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at udforske nogle forskellige online forhandlere efter rabat forud for at du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Du bør lige meget hvad være klar over, at i tilfælde af at en forhandler på nettet tilbyder varer til salg for en pris som virker ekstraordinært gunstig, så bør det undertiden være et faresignal om en snydagtig internet shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre en del af et lovbud, hvilket passer på os overfor bedrageriske forhandlere på nettet.

Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at finansiere regningen over en periode.

Forinden nogen shopper på en online forretning kunne de altid læse webshoppens betingelser, men det er oftest ikke særlig sjovt.

En anden mulighed er at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en indikator for at e-firmaet respekterer den officielle danske lovgivning, samt at e-butikken lejlighedsvis monitoreres af eksperter som er inde i vilkårene på området. Dette er desuden din lejlighed til opbakning, ifald du forvoldes udfordringer som følge af din ordre. Se mere på dette link.

Trustpilot frembyder ultra fortræffelige muligheder

Trustpilot frembyder ret så tiltalende løsninger til at eftergå en række forhenværende forbrugeres erfaringer og derved går vi ind for, at du kigger på internet webshoppens kritik inden du køber.

Facebook byder på derudover sådan set pålidelige chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Desuden ses endda online firmaer som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel kan benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Denne side er finansieret af annonceindtægter. Vi har aftaler med en lang række internet selskaber hvor vi promoverer butikkernes varer, og indhenter honorar om en bruger fra vores hjemmeside udfører en handel.