Fremtidens eksport bør ske gennem internettet
Industripuljen

Fremtidens eksport bør ske gennem internettet

Størstedelen af firmaer på nettet tilbyder efterhånden en række forskellige leveringsformer. En af de populære er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine varer når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ekstremt gnidningsløs, og typisk endda den billigste leveringstype.

En lang række e-handler tilbyder levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, men husk at det påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen skippet afsted forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere internet foretagender frembyder fragt uden betaling, men typisk kun ifald du handler for en fastsat sum. Desuden kunne man udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket oftest – om man befinder sig i Horsens, Korsør eller Haslev – er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Et stort udvalg af former for levering

Det er i dag særdeles ukompliceret for folk at finde information om priser hos forskellige online shops på https://letsshop.dk og herved har utallige butikker på nettet været nødt til at presse salgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og endvidere også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at sammenligne nogle netshops efter udsalg inden du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du anvende en afdragsordning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre regningen over en længere periode.

Efterse om netbutikken er e-mærke godkendt

Forud for at folk handler på en butik på nettet kan man i reglen gennemse deres regler, men det er bare et tidskrævende projekt.

Alternativet kunne måske være at se om internet selskabet er støttet af e-mærket, som typisk er et sympol på at e-shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at online butikken løbende monitoreres af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Dette er en god genvej til assistance, hvis du forvoldes udfordringer i forbindelse med din handel.

Desuden er det klogt at du er opmærksom på de fundamentale regler der gælder for bestillingen, til eksempel den ombytningsret internet firmaet benytter. I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man når som helst opbevarer ens kvittering, således man altid kan eftervise købet, uafhængig om man søger et produkt til en dame eller herre.

De fleste webbutikker stiller udsigt til dag-til-dag levering

Trustpilot tilbyder dig adskillige fremragende chancer for at eftersøge flere øvrige konsumenters erfaringer og herved er det klogt, at du besigtiger internet forhandlerens ratings før du handler.

Facebook indebærer ydermere evigt fortræffelige chancer for at få indsigt i e-handlens popularitet. Derudover møder vi en række internet butikker hvor folk kan udfærdige en omtale af købsoplevelsen, hvilket også må anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en del e-handler i form af at vi markedsfører firmaernes produkter, og indkasserer provision om en bruger fra vores website foretager en ordre.

Orientering om tilbud og online shops opdateres tit, men vi kan ikke stilles ansvarlig for korrektioner der eventuelt er lavet siden vi senest opdaterede de anvendte oplysninger.