Handel via nettet vækster voldsomt
Industripuljen

Handel via nettet vækster voldsomt

Størstedelen af e-firmaer giver i øjeblikket diverse forskellige fragtformer. En favorit iblandt mange er efterhånden levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo temmelig uproblematisk, samt ofte endda den billigste mulighed for levering.

Du kunne alternativt forsøge at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Muligheden viser sig undertiden en tand mere omkostningsfuld, men omvendt rigtig smart. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette betinges af at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens tilholdssted.

De fleste butikker på nettet stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men som imidlertid antager at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ud af døren inden logistikmedarbejderne får fri.

En række online outlets lover gebyrfri levering, men undertiden er det kun gældende hvis der indkøbes for et fastslået beløb. Derudover bør man overveje den mest letkøbte leveringsmanér, der typisk – om man opholder sig tæt på Næstved, Frederikshavn eller Ebeltoft – er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Efterse om e-firmaet er godkendt af e-mærket

Det er efterhånden ultra praktisk for almindelige dødelige at finde information om priser på forskellige webbutikker på webstan.dk og til tak har masser af netbutikker været nødt til at presse udsalgspriserne på mange af deres varer – til børn og babyer, men også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Det kan dog imidlertid være smart at granske forskellige forretninger på nettet efter rabat inden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage regningen over tid.

Forinden nogen handler i en e-handler burde de egentlig gennemse forhandlerens handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig morsomt.

Et andet alternativ kunne være at undersøge om netshoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være et bevis på at e-firmaet følger de officielle danske regler, samt at shoppen regelmæssigt vurderes af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området. Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du får besvær i processen med din bestilling.

Derudover er det godt at man er obs på de mest centrale reglementer der indvirker på købet, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren bruger. Her er det også vigtigt, at man altid bibeholder sin faktura, så man en anden gang vil kunne bekræfte ordren, hvad end man skal købe gave til en voksen eller et barn.

Trustpilot tilbyder immervæk fine muligheder

Trustpilot forærer dig uden sammenligning ærlige muligheder for at kigge på en lang række tidligere brugeres tanker og af den grund er det klogt, at du beser internet forretningens anmeldelser inden du køber.

Facebook yder tilsvarende aldeles relevante chancer for at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Derudover ser vi en del online outlets som tilbyder kunderne at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes kan drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har tætte samarbejder med diverse webbutikker eftersom vi fremviser deres tilbud, og indtjener godtgørelse når en af de besøgende på vores website udfører en ordre.

Data angående produkter og internet butikker opdateres jævnligt, men vi giver ingen garanti imod modifikationer der måtte være implementeret siden seneste opdatering af hjemmesidens oplysninger.