Hvor bevæger handel over nettet sig hen?
Industripuljen

Hvor bevæger handel over nettet sig hen?

En lang række webbutikker i Danmark yder nu om stunder alverdens muligheder for fragt. En af favoritterne er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ultra praktisk, samt ofte ligeledes den mest betalelige leveringsmodel.

Du bør på samme måde forsøge at få pakken leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde en sjat dyrere, men også meget ukompliceret. Den mest letkøbte fragttype kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo beroer på at du opholder dig i nærheden af internet butikkens bopæl.

Antal dages levering er naturligvis ekstremt bestemmende i tilfælde af at vi behøver pakken lige om lidt, så af den grund er det aldeles fornuftigt at man kontrollerer den anslåede leveringsdato ved den pågældende vare.

En række internet forhandlere garanterer muligheden for dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det regnes ud fra at ordren placeres tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren betjent forinden de logistikansatte får fri.

Nogle enkelte online selskaber tilbyder gratis fragt, men ofte er det kun gældende hvis man handler for en konkret pris. Desuden skal man overveje den mest betalelige leveringsmetode, hvilket mange gange – uafhængig om du befinder sig tæt på Næstved, Smørumnedre eller Hadsten – vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

Revideres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser

Det er efterhånden virkelig bekvemt for købere at sammenholde priser fra diverse e-forhandlere og følgelig har de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at presse prisniveauet på en række af deres varer – til piger og drenge, men ligeledes til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange garantere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk være nyttigt at kigge forbi nogle enkelte internet handler efter rabatkoder forinden du køber, således at man er sikker på at opnå den mest attraktive pris.

Du skal imidlertid ikke overse, at ifald en e-forretning tilbyder deres varer til en pris som er besynderligt god, så bør det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk internet forhandler. Shopping med kort er ikke desto mindre en del af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk imod fup online varehuse.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at klare omkostningerne over flere uger.

Før folk handler i en e-forhandler kan man ideelt set løbe igennem netbutikkens regler, det er dog ofte et tidskrævende projekt.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om online forretningen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et billede på at internet webshoppen forsvarer de opstillede regler, foruden at e-butikken løbende besøges af sagkyndige der forstår reglementet på området. Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du møder problemstillinger i forbindelse med din handel.

Se nærmere på om online virksomheden er støttet af e-mærket

Trustpilot giver dig sådan set udmærkede løsninger til at iagttage ganske mange øvrige brugeres vurderinger og af den grund kan det anbefales, at du iagttager e-handlens bedømmelser forinden du køber.

Facebook genererer lignende ganske troværdige genveje til at få indsigt i online butikkens troværdighed. Desuden ser vi en række internet virksomheder som giver kunderne mulighed for at meddele en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes burde udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Vores side finansieres af annoncer. Vi har samarbejder med en gruppe e-firmaer når vi markedsfører butikkernes produkter, og modtager godtgørelse såfremt de besøgende vi sender videre udfører et indkøb.

Data om produkter og internet shops værnes om fra tid til anden, men man kan ikke stille os ansvarlig for justeringer der kan være lavet siden vi sidst opdaterede de viste oplysninger.